Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - اوایل دهه هشتاد توسعه ضلع شرقی آرامگاه سعدی شروع و قرار بر احداث خیابانی از ضلع شرقی آرامگاه به سمت دارالرحمه شهرک سعدی شد اما پس از گذشت حدود ۲۰ سال هنوز این خیابان به سرانجام نرسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شیراز ، در شرق شهر شیراز محله‌ای قدیمی وجود دارد که همنام باشیخ اجل سعدی شیرازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود آرامگاه سعدی شیرازی به‌عنوان برجسته‌ترین اثر تاریخی و گردشگری در این محله لزوم توجه به این محله را ایجاب می‌کند اما به فاصله یک  خیابان در مجاورت آرامگاه شیخ اجل با منظره‌ای روبه‌رو می‌شویم که گویی به یکی از محلات حاشیه‌ای شیراز پا گذاشته‌ایم.

گزارش| روایت تسنیم از همسایگان شیخ اجل؛ محرومیت در محله سعدی بیداد می‌کند + تصاویرانتقاد استاندار فارس از روند بازسازی پس از سیل؛ بازآفرینی محله سعدی تسریع شودبرپایی درمانگاه تخصصی سیار حضرت زینب (س) در محله سعدی شیراز + تصاویر

بنا بر گفته اهالی این محل  اوایل دهه هشتاد توسعه ضلع شرقی آرامگاه سعدی شروع و قرار بر احداث خیابانی از ضلع شرقی آرامگاه به سمت دارالرحمه شهرک سعدی یا همان خیابان شهید وفایی شد، سال 86 اولین تملک‌ها صورت گرفت و عملیات اجرایی آغاز شد اما اکنون پس از گذشت 16 سال هنوز این خیابان  به سرانجام نرسیده است و موجبات نارضایتی و ناامنی را در این محل به وجود آورده است.

در جدیدترین اقدام از سوی مسئولان امر اواخر اردیبهشت امسال ستون‌های برق جانمایی و نصب شده اما نه فاصله میان قرار گرفتن این ستون‌ها و نه فلسفه وجود این ستون‌ها با پروژه مذکور همخوانی ندارد و به عامل ایجاد مشکل برای مردم شده، این وضعیت تنها به مثال مزرعه ستون‌های برق تبدیل شده است.

انتهای پیام/424/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محله سعدی ستون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه‌های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صد‌ها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آن‌ها بازگرداند، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز آموزشی و تجاری تا ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی استفاده کرد، اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آن‌ها سلب کرده‌ایم.

تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه‌ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده، اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بار‌ها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.

 وی افزود: اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه‌ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.

تشکری هاشمی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند که باید هرچه سریع‌تر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آن‌ها ایجاد نکرده و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • ببینید | حمله هولناک یک مرد شمشیر سامورایی به مردم در خیابان
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد