Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@15:20:15 GMT

طرح بازسازی مجاور آرامگاه سعدی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۵۵۱۳

طرح بازسازی مجاور آرامگاه سعدی آغاز شد

به گزارش خبرآنلاین وبه نقل از شیراز : این طرح توسط شهرداری منطقه سه با هدف تقویت زندگی پیاده با رویکرد انسان‌محوری وارتقاء فضای همگانی اطراف آرامگاه سعدی از شعرای نام آشنای جهان انجام می‌شود.

از دیگر اهداف اجرای این طرح می‌توان به ساماندهی مسیرهای پیاده و دوچرخه‌سواری و همچنین حذف گوشه‌های پنهان و رها شده شهری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته طهماسبی شهردار منطقه سه شیراز برای اجرای طرح بازآفرینی محدوده مجاور آرامگاه سعدی شیراز ٢٣ هزار متر مربع کف‌سازی به همراه نورپردازی پیش‌بینی شده است.

همچنین اعتبار اجرای این طرح ۱۷۰ میلیارد ریال است که شامل شش هزار مترمربع زیباسازی، ۲۳ هزار مترمربع کف‌سازی، نورپردازی و دو هزار مترمربع فضای سبز است که جزء پروژه های شاخص٢٧ گانه شیراز محسوب  و توسط مدیریت طراحی معاونت شهرسازی مطالعات اولیه آن در دو مرحله انجام شده است.

 در مراسم کلنگ‌زنی طرح بازآفرینی مجاور آرامگاه سعدی که امروز با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری برگزار شدٰ اظهار داشت: این پروژه به دلیل جایگاه و ارزش غنی آرامگاه سعدی باید سال‌های پیش اجرا می‌شد اما به دلیل مشکلات تملکی به تعویق افتاده است.

حیدراسکندرپور افزود: اجرای دقیق و با کیفیت عملیات بهسازی اطراف آرامگاه این شاعر نامی ایران و جهان به دلیل اینکه از مناطق گردشگری به شمار رفته و همچنین شهروندان بسیاری در این محله ساکن هستند بسیار موثر است.
شهردار شیراز با با بیان اینکه در طرح نهایی ساماندهی اطراف سعدی پروژه‌های دیگری نیز طی سال‌های آتی اجرا می‌شود، گفت: این پروژه برای آسایش مردم اجرایی می‌شود و  نباید در روند اجرا ایجاد مزاحمت برای شهروندان به همراه باشد.

عضو شورای شهر شیراز نیز در این مراسم اظهار داشت: اجرای پروژه بهسازی اطراف آرامگاه سعدی نه تنها خواسته مردم منطقه سعدی بلکه خواسته تمام شهروندان است و در عمران و آبادانی اطراف آرامگاه نیز بسیار موثر است.

سیداحمدرضا دستغیب با تاکید بر اینکه شورای شهر و شهرداری در اجرای پروژه‌ها به عنوان وکیل مردم باید صلاح و صرفه مردم را اعمال کنند، افزود: زمانی پروژه‌ای مفید است که مطالبه و خواسته مردم در آن لحاظ شده باشد.

این عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه شورای اسلامی شهر وظیفه دارد تا علایق مردم را بر اولویت‌های خود ترجیح دهد، گفت: شهردار شیراز نیز بر این باور است که حق مردم بر خواسته‌های کارشناسی شده اولویت دارد، چرا که حق مردم بر شهر یک حق واجب و انکارناپذیر است و این مهم در اجرای طرح‌های مختلف شهری همواره مورد توجه قرار گرفته است.

48

کد خبر 1414563

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان فارس اطراف آرامگاه آرامگاه سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگلج در خطر است!

مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» در برنامه زنده «باغ هنر» از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج را خطرناک دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» از تخریب ساختمان مجاور و نادیده‌گرفتن طرح توسعه این بنای ملی، ابراز تاسف کرد و خواستار رسیدگی وزارت میراث فرهنگی و قوه قضاییه به این موضوع شد.

اتابک نادری، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» در برنامه زنده «باغ هنر» از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج را خطرناک دانست. ضمن اینکه طی «طرح توسعه سنگلج» که در اوایل دهه ۹۰ به شهرداری ارائه شده بود، توافقات اولیه برای الحاق ساختمان تخریب‌شده فعلی به تماشاخانه صورت گرفته بود و اسناد آن همراه با موافقت قالیباف؛ شهردار وقت موجود است.

این هنرمند تئاتر و مدیر سابق تماشاخانه سنگلج، درباره وضعیت پیش‌آمده در مجاورت تماشاخانه گفت: «وقتی خبر را شنیدم خیلی متاسف و متأثر شدم، چون به این حرکت از ۲ منظر باید نگاه کرد. جامعه تئاتری، تعزیه‌خوان‌ها، هنرمندان آیینی و سنتی و دانشجویان تئاتر از سال ۹۱ که «طرح توسعه سنگلج» مطرح شد، طومار‌هایی را منتشر کردند و این طرح توسط بزرگان این عرصه نظیر زنده‌یادان عزت‌الله انتظامی و داوود رشیدی با شهردار و شورای شهر وقت تهران مطرح شد. بنده هم طراح و هم مسؤول پیگیری این طرح بودم.

او ادامه داد: «طرح توسعه سنگلج» به نوعی تصویب شد و آقای قالیباف شهردار وقت تهران به شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری دستور داد تا این طرح اجرا شود. قرار بود طی «طرح توسعه سنگلج» ساختمان مجاور تماشاخانه که اداره حقوقی شهرداری بود به عنوان یک ساختمان کمک‌کننده فعالیت‌های تماشاخانه سنگلج در کنار مجموعه باشد. حتی در این طرح نوشته شده بود که نیازی به تخریب و نوسازی بنا نیست بلکه با انجام یک بازسازی، تبدیل به یک بلک باکس، چند پلاتوی تمرین و گالری موزه تئاتر تهران می‌شود.».

نادری گفت: «در تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج یک اقدام غیرقانونی شکل گرفته است، چون تماشاخانه در آذر ۱۳۸۸ در فهرست میراث ملی ثبت شده است. طبق ضوابط و قوانین، برای بنا‌های ثبت‌شده باید حریم تعیین شود. طبق قانون حریم در زمان ثبت تعیین می‌شود، ولی اگر حریم در نظر گرفته نشود، پلاک چسبیده به ملک حق تخریب و ساخت و ساز ندارد. اگر هم تخریب شود نباید مرتفع‌تر نسبت به ساختمان ثبت‌شده ساخته شود.»

اتابک نادری ادامه داد: «می‌گفتیم خیابان بهشت در منطقه ۱۲ تهران روح زندگی شهری خود را از دست داده است و شهرداری باید به فکر احیای این زندگی باشد. تنها جایی که عصر‌ها به عنوان قلب تپنده فرهنگی در منطقه فعالیت می‌کند تماشاخانه سنگلج است که اگر ساخت و ساز‌های اداری بیشتر شود، این بنای فرهنگی نیز خفه می‌شود. نظیر اتفاقی که برای تئاتر‌های قدیمی در لاله‌زار افتاد.»

او در پایان با اشاره به اینکه در دهه ۶۰ در سمت گیشه، تماشاخانه سنگلج فرونشت داشته است، از مسئولان و کارشناسان میراث فرهنگی و قوه قضاییه خواست تا نسبت به این تخلف و روشن شدن وضعیت حفاظت و حمایت از تماشاخانه سنگلج اقدام قانونی کنند.

عبدالله علایی تهیه کننده برنامه باغ هنر، به داخل استودیو پخش برنامه آمد و اعلام کرد: پیگیری بسیاری برای گفتگو با مسئولین شهرداری تهران و منطقه ۱۲ انجام داده که متاسفانه پاسخگو نبودند.

دیگر خبرها

  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • سنگلج در خطر است!
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند